Winkel in Westland

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Slider

partners & tips

Lees hier onze Westland tips!

Nieuw in Westland of van plan een bezoek te brengen aan Westland? Beleef deze mooie regio en bekijk hier onze partners en hun Westland tips. Breng een bezoek de leukste winkels en restaurants. Bij onze partners zijn naast tips over winkelen en uit eten gaan, nog meer informatie over Westland te vinden. 

Met prachtige stranden en als voedingsbodem van Nederland is Westland het bezoeken waard! Vul het bezoek in Westland aan met bijvoorbeeld bakkiefietsen of een rondvaart over het water. Een belevenis om niet snel te vergeten.

Bezoek Westland

Op de website van Bezoek Westland vind je meer informatie over leuke evenementen & hotspots in Westland. Als je een bezoek aan Westland overweegt, adviseren wij je zeker deze website te bezoeken.

Naaldwijk Winkelrijk!

Naaldwijk, daar moet je zijn! Ruim 150 winkels, gratis parkeren en zorgeloos shoppen. Dat is Naaldwijk Winkelrijk, met een overdekt winkelcentrum en in de aanliggende straten een mooi aanbod aan speciaalzaken en horeca. Dus zoek je een leuk restaurant of een leuke winkel? Naaldwijk daar moet je zijn!

Winkel in Wateringen

Winkelcentrum Wateringen, op de grens van Westland en Den Haag, biedt met ruim 150 winkels een gevarieerd aanbod. Door het dorpse karakter is het een prettige winkelkern met veel speciaalzaken waar persoonlijke benadering van klanten hoog in het vaandel staat. Je kunt in het gehele centrumgebied gratis parkeren. Let er wel op dat je gebruik maakt van een parkeerschijf. Op het Plein tegenover Dekor is er een oplaadpunt voor elektrische voertuigen aanwezig.

Welkom in ’s-Gravenzande, stad aan zee 

Bezoek het sfeervolle Marktplein, gezellige terrassen, enthousiaste winkeliers, de wekelijkse vrijdagmarkt en maak gebruik van gratis parkeren. Zo’n 130 ondernemers staan klaar om je te ontvangen in een centrum rijk aan historie, cultuur en heel veel leuke evenementen. 

Honselersdijk

Honselersdijk is een gezellig, knus en hecht Westlands dorp. De winkeliers in Honselersdijk bundelen hun krachten via de Honselersdijkse Ondernemers Vereniging (HOV). Alle leden zetten zich met hart en ziel in voor hun onderneming, zijn vooruitstrevend en willen klanten kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aanbieden. Niet voor niets komen inwoners van andere Westlandse dorpen regelmatig in Honselersdijk voor de dagelijkse boodschappen!

In Honselersdijk gevestigde ondernemers willen meer dan alleen hun eigen winkel op de kaart zetten. Door samen te werken creëren ze een breed draagvlak en kan de kern zich ontwikkelen zodat het gehele dorp voor het voetlicht kan worden gebracht.

Winkelcentrum Monster

Monster heeft een rijke geschiedenis. Al voor de Romeinse tijd woonden er mensen langs de kust. Tegenwoordig biedt het winkelcentrum van Monster een keur aan winkels. Gratis parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. 

 

Winkelcentrum De Lier

De Lier kenmerkt zich door een hechte gemeenschap en het dorpsleven en veel activiteiten spelen zich af in de Hoofdstraat, op het Oranjeplein en op de omliggende straten. Veel speciaalzaken zijn hier gevestigd en ook de (dag)horeca is ruimschoots aanwezig in het dorp aan De Lee. Dus voor een dagje weg of avondje uit bent je hier aan het goede adres

Wilt u een vermelding als partner op Winkel in Westland? Of heeft u leuke ideeën voor een uitbreiding op deze website? Neem dan contact op met de initiatiefnemers van Winkel in Westland via info@mkbwestland.nl. Wij kijken dan samen met u of uw onderneming aansluit bij Winkel in Westland en MKB Westland.