Winkel in Westland

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Slider

Uw bedrijf toevoegen aan Winkel in Westland

Vermelding op Winkel in Westland

Met dit formulier kunt u uw winkel of horecaonderneming aanmelden bij Winkel in Westland. Wij plaatsen uw bedrijf met de gekozen categorieën zo spoedig mogelijk na aanmelding online. Wilt u een wijziging doorgeven op een bestaande inschrijving? Mail de wijziging naar info@mkbwestland.nl. Als u bijvoorbeeld een nieuw logo heeft of een aanpassing in het logo wenst dat op de website staat kunt u deze per e-mail aan ons versturen. 

Het toevoegen van uw bedrijf aan Winkel in Westland op deze pagina is voor winkeliers en horecaondernemers geheel kosteloos. Wij vinden het natuurlijk wel leuk als ook u promotie maakt voor Winkel in Westland. U kunt Winkel in Westland delen met #winkelinwestland. Daarnaast kunt u ons taggen op Facebook en Instagram @winkelinwestland. 

Wilt u een vermelding als partner op Winkel in Westland? Of heeft u leuke ideeën voor een uitbreiding op deze website? Neem dan contact op met de initiatiefnemers van Winkel in Westland via info@mkbwestland.nl. Vervolgens kijken wij dan samen met u of uw onderneming aansluit bij Winkel in Westland en MKB Westland.

Schrijf u snel in:


    Voor ondernemers

    Ben je ondernemer en wil je ook vermeldt worden op onze website? Schrijf je dan gemakkelijk in via het inschrijfformulier op deze pagina.

     

    Achtergrond Winkel in Westland!

    Ben je benieuwd naar het idee achter Winkel in Westland? Lees dan snel het interview met de initiatiefnemers van Winkel in Westland. Waarin zij meer vertellen over het ontstaan van Winkel in Westland.