Winkel in Westland

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Slider

Nieuws

Le Cacao

Le Cacao is in 2012 begonnen als ambachtelijke chocolaterie. Door de jaren heen is eigenaar Mike continu bezig geweest met nieuwe ideeën ontwikkelen. De chocolatier werkt samen met een goed team aan medewerkers en wordt ook bijgestaan door zijn vriendin, familie en vrienden. “Ik kan nu wel zeggen dat ik na deze acht jaar de winkel heb, die ik bij de start al voor ogen had.”

Nieuwe ondernemers in 's-Gravenzande

De vakantieperiode zit erop. De ondernemers in ’s-Gravenzande maken zich op voor de tweede helft van dit jaar maar ze hebben allerminst achterovergeleund tijdens de vakantie. Half juli is de campagne “Vier de zomer in eigen land, dat doe je natuurlijk in ’s-Gravenzand” gelanceerd.  Europese vlaggetjes, strandstoelen, vrolijke parasolletjes, volle terrassen en heel veel zon zorgden voor een sfeervolle zomervakantie in het Hart van ’s-Gravenzande.

Naaldwijk Junglerijk

Het laatste weekend van augustus was Naaldwijk Winkelrijk omgetoverd tot een ware jungle en dat was een groot succes! Ondanks het stormachtige weer hebben veel bezoekers – jong en oud – genoten van de bijzondere sfeer in het altijd gezellige centrum.

Eind juli is aan de Lierse Hoofdstraat ‘DEBS’ geopend.

Eind juli is aan de Lierse Hoofdstraat ‘DEBS’ geopend. Op nummer 60 zwaaien dochter Debbie en moeder Marja van der Stok de scepter in deze sfeervolle winkel. 

De dames bundelen hun creativiteit en enthousiasme en houden van uitdagingen. Deze uitdaging werd voorheen gevonden in het verkopen van zelfgemaakte baby- en kinderkleding en -accessoires via braderieën en markten.

The Horse Store Wateringen, dé ruitersportwinkel in Wateringen.

Sinds 7 jaar is onze ruiterport speciaalzaak gevestigd aan de Kerklaan in Wateringen. Omringd door zeker 10 maneges is dit een goede centrale locatie met gratis parkeren voor de deur.

Door de concurrentie van een aantal grote ketens en internet zijn er veel kleine tot middelgrote ruitersportwinkels dicht gegaan. Zaak dus om te focussen op de klant die wel nog naar de stenen winkel komt.

Creativiteit bij ondernemers in crisistijd!

En dan is daar ineens een virus, het coronavirus!

De winkelier, autonoom als hij is, krijgt plotseling te maken met een door de overheid opgelegde sluiting. En dan wordt er een heel groot beroep gedaan op de veerkracht.

Naar nu blijkt is die veerkracht groter dan men zelf zou vermoeden.

Horeca die mondjesmaat caterden blijken over een heel wagenpark van vrienden en vriendinnen te beschikken om op de gewenste tijden maaltijden aan huis te bezorgen.