Winkel in Westland

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Slider

Nieuws

Eind juli is aan de Lierse Hoofdstraat ‘DEBS’ geopend.

Eind juli is aan de Lierse Hoofdstraat ‘DEBS’ geopend. Op nummer 60 zwaaien dochter Debbie en moeder Marja van der Stok de scepter in deze sfeervolle winkel. 

De dames bundelen hun creativiteit en enthousiasme en houden van uitdagingen. Deze uitdaging werd voorheen gevonden in het verkopen van zelfgemaakte baby- en kinderkleding en -accessoires via braderieën en markten.

The Horse Store Wateringen, dé ruitersportwinkel in Wateringen.

Sinds 7 jaar is onze ruiterport speciaalzaak gevestigd aan de Kerklaan in Wateringen. Omringd door zeker 10 maneges is dit een goede centrale locatie met gratis parkeren voor de deur.

Door de concurrentie van een aantal grote ketens en internet zijn er veel kleine tot middelgrote ruitersportwinkels dicht gegaan. Zaak dus om te focussen op de klant die wel nog naar de stenen winkel komt.

Creativiteit bij ondernemers in crisistijd!

En dan is daar ineens een virus, het coronavirus!

De winkelier, autonoom als hij is, krijgt plotseling te maken met een door de overheid opgelegde sluiting. En dan wordt er een heel groot beroep gedaan op de veerkracht.

Naar nu blijkt is die veerkracht groter dan men zelf zou vermoeden.

Horeca die mondjesmaat caterden blijken over een heel wagenpark van vrienden en vriendinnen te beschikken om op de gewenste tijden maaltijden aan huis te bezorgen.