Winkel in Westland

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Slider

Le cacao

Le Cacao

Le Cacao is in 2012 begonnen als ambachtelijke chocolaterie. Door de jaren heen is eigenaar Mike continu bezig geweest met nieuwe ideeën ontwikkelen. De chocolatier werkt samen met een goed team aan medewerkers en wordt ook bijgestaan door zijn vriendin, familie en vrienden. “Ik kan nu wel zeggen dat ik na deze acht jaar de winkel heb, die ik bij de start al voor ogen had.”

Ambachtelijke chocolade

De ambachtelijke chocolade is het belangrijkste onderdeel van de winkel; er worden 25 verschillende soorten bonbons geproduceerd met ieder een eigen recept. Naast bonbons maken zij hun eigen beletterde chocoladecadeaus. Bestellingen op maat zijn uiteraard ook geen probleem; de foto’s verwerkt op een chocolade champagnefles zijn een geliefd cadeau.

Theelijn

Naast chocolade heeft Le Cacao pas geleden een eigen theelijn opgezet. In een leuk potje met een eigentijds etiket erop ziet het eruit als een mooi geschenk. Het volgende doel van Le Cacao is om eigen verpakkingen te ontwikkelen waar een chocolade/thee pakket in kan worden gepresenteerd. Dat is natuurlijk superleuk om weg te geven voor een verjaardag of als pakket bij één van de feestdagen.

Benieuwd naar Le Cacao? Check www.lecacao.nl of @chocolaterie_le_cacao of https://www.facebook.com/lecacaowateringen.

Geef een reactie