Winkel in Westland

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Welkom bij
Winkel in Westland!

Slider

Eind juli is aan de Lierse Hoofdstraat ‘DEBS’ geopend.

Moeder & Dochter

Eind juli is aan de Lierse Hoofdstraat ‘DEBS’ geopend. Op nummer 60 zwaaien dochter Debbie en moeder Marja van der Stok de scepter in deze sfeervolle winkel. De dames bundelen hun creativiteit en enthousiasme en houden van uitdagingen. Deze uitdaging werd voorheen gevonden in het verkopen van zelfgemaakte baby- en kinderkleding en -accessoires via braderieën en markten.

Eigen ontwerp

Ook de webshop www.debs-store.com mag al vier jaar lang rekenen op een vaste klandizie. Nu wordt de stap gezet naar een fysieke winkel; “We hebben een leuk pand gevonden en kunnen nu ook qua assortiment uitbreiden. We zijn begonnen met het maken van knuffeldoekjes, slabbetjes en speenkoorden. Nu is het aanbod in accessoires nog groter en verkopen we naast het eigen merk ook baby- en kinderkleding van andere merken.

Bekende merken

Van de maten 50 tot en met 140 vind je bij ons kleertjes van Babyface, Blue Seven, Kokonoko, Legend22, LoFff en Lovestation 22. Ook verkopen we duurzaam en educatief houten speelgoed van Jollein en Znoet.” zegt naamgeefster Debbie. De creativiteit van de dames is alom tegenwoordig in de winkel; van luiertaarten voor babyshowers tot volledig ingepakte kraamkoffertjes.

Bekende merken

 

Ook alle in het naaiatelier door Marja zelfgeproduceerde spulletjes zijn hier uitgestald. Neem een kijkje in de winkel of volg ‘Debs.delier’ op Facebook en/of Instagram.

winkelier de lier

Geef een reactie